Home > Musik > Lagu SMASH – I Heart You (New Version)

Lagu SMASH – I Heart You (New Version)

Seven Man And Seven Hero alias SMASH emang boyband yang lagi naik daun. Boyband SMASH melejit dengan singlenya yang berjudul I Heart You. Pasti udah pada tau doonk…🙂

Nah, lagu I Heart You tersebut dirilis ulang dan musiknya pun berubah tapi tetep asik buat didengerin. Hhmmmm…. kaya gimana ya lagu I Heart You versi terbaru ini? Coba download dulu di bawah terus dengerin deh…🙂

DOWNLOAD :

SMASH – I HEART YOU (NEW VERSION)

Gimana? enak lagu yang versi asli atau versi baru ini?🙂

Categories: Musik
  1. aan
    October 16, 2011 at 7:19 am

    singkatan sm*sh yang bener itu seven man as seven heroes.

  2. nur fitri
    August 23, 2011 at 12:23 pm

    love you smash

  3. June 26, 2011 at 6:41 pm

    hehehe semau lagu smash walaupun diganti tetap nyaman didengar
    hahahahahahhaha🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: